Shamblewain's Petit Basset Griffon Vendéen
Home Petit basset rasinformatie Wie is marion Quaedvlieg      


Rasinformatie

Karakter
Opvoeding
Beweging
Leefomgeving
Vachtverzorging
Tot slotNog enkele punten ter overweging

Nooit mag een hond van welk ras dan ook, in een opwelling aangeschaft worden want dat is vragen om problemen. Leest u daarom de rasinformatie goed en serieus door.

Voor alle rashonden en hun beschrijving kan ik u melden zijn er natuurlijk uitzonderingen. Dat is voor de PBGV niet anders.....Geen twee honden zijn hetzelfde, iedere hond heeft zijn eigen persoonlijkheid, en er zijn ook bij dit ras honden die bijvoorbeeld uitblinken in gehoorzaamheid om maar iets te noemen.

Zo zullen er ook Petits zijn die nooit of te nimmer willen jagen, die het woord "konijn" eerst moeten opzoeken in het woordenboek.....

Dus neemt u ook de tijd om met een fokker ruimschoots van te voren contact op te nemen om meer informatie bij elkaar te krijgen om uw juiste beslissing te nemen.

Mocht u na het lezen van alle informatie betreffende het ras nog altijd zeker weten dat u een Petit Basset wilt aanschaffen dan zit uw hart op de juiste plaats wat dit heerlijke ras betreft.

Met een deskundige begeleiding van uw fokker zal een pupje dan binnen uw gezin uit kunnen groeien in een gewaardeerd gezinslid waar u veel jaren plezier van zult hebben.

Wij wensen u dan ook alle geluk hiervoor toe.